Concurs european de dramaturgie - termen limita 31 Martie

Scris de 

Universitatea de Arte din Târgu-Mureş (România) în colaborare cu Centro Diego Fabbri (Italia), centru de studii, cercetare şi formare în teatru şi limbaj teatral, University of Wolverhampton (Marea Britanie) şi Fundacion CajaGranada (Spania) anunţă Concursul European de Dramaturgie POP DRAMA, concurs care urmăreşte promovarea dramaturgiei europene şi performanţa în scrierea unei piese de teatru.

 

Concursul European de Dramaturgie POP DRAMA este deschis tuturor celor care doresc să îşi încerce talentul în scrierea dramatică. Piesa de teatru înscrisă la concurs poate aborda orice subiect, cu condiţia ca tema aleasă să poată fi considerată universală şi să ilustreze contradicţiile şi aspectele cele mai ascunse ale sufletului uman. Autorii pot explora tema din perspective diferite: ironice şi / sau vesele. Fiecare autor poate trimite mai multe piese, cu condiţia ca acestea să fie scrise în limba română, să nu fi fost vreodată reprezentate public şi să nu fi câştigat alte premii.

 

Data limită de înscriere a piesei/pieselor la concurs este 31 Martie 2016 (data poştei). Detalii privind redactarea textului, regulamentul complet şi formularele de înscriere se găsesc pe site-ul Universităţii de Arte din Târgu Mureş: www.uat.ro

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.