Oscar pentru actorul clujean Levente Molnar

Scris de 

Actorul Levente Molnár, absolvent și cadru didactic asociat al Universității Babeș-Bolyai, face parte din distribuția filmului Fiul lui Saul/Son of Saul, în regia lui László Nemes, câștigător al premiului pentru „cel mai bun film străin” la cea de-a 88-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film (Premiile Oscar).

 

Filmul Fiul lui Saul/Son of Saul a fost nominalizat și la categoria “cel mai bun film într-o limbă străină, alta decât engleza”, la Premiile Oscar 2016. Gala premiilor Oscar a avut loc în 28 februarie 2016, la Los Angeles.  Fiul lui Saul/Son of Saul a primit, anul trecut, marele premiu al juriului Festivalului de la Cannes.

 

„Școala de film de la UBB se mândrește cu absolvenții săi, iar reușita colegului nostru, actorul Levente Molnár, ne bucură și ne motivează pe mai departe”, a declarat prof. dr. Liviu Malița, decanul Facultății de Teatru și Televiziune, din cadrul UBB.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook