Imprimă această pagină

LEADERS School si-a deschis portile pentru o noua editie

Scris de 

LEADERS School şi-a deschis porţile pentru ediţia 17, iar anul acesta s-a alăturat programului şi APTjob, platforma de cariere în business şi IT. Dacă ai între 18 şi 25 de ani, esti elev(ă) în an terminal, student(ă) sau masterand(ă) în ţară sau peste hotare, eşti pasionat de tehnologie şi/sau creaţie, te-ai implicat de-a lungul timpului în activităţi extra-curriculare sau proiecte de voluntariat şi îţi doreşti să trăieşti o experienţă unică şi de impact, înscrie-te aici şi poţi obţine bursa LEADERS School oferită de APTjob.

 

Bursa include participarea la toate cursurile şcolii, cazare şi acomodare timp de 6 zile în Predeal (3-9 aprilie 2016), mentorat lunar gratuit până la vârsta de 25 ani, includerea în comunitatea LEADERS (peste 3000 de membri), oportunităţi exclusive de job-uri şi discounturi la evenimentele LEADERS şi evenimentele partenere.

 

Pe lângă acoperierea taxei de participare, dupa finalizarea programului, poţi beneficia şi de stagii de internship în cadrul companiei APT sau accesul la alte oportunităţi profesionale.

 

Poti regasi aici galeria foto de la ultima editie a scolii de leadership. Mai multe detalii despre program, dar şi lista completă a invitaţilor de la această ediţie le găsesti online, pe www.leadersschool.ro. Informaţii despre APTjob, poţi găsi direct pe platforma cu acelaşi nume: www.aptjob.ro.

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.