UBB va fi prezenta la Salonul de Carte de la Paris cu „Istoria Transilvaniei”

Scris de 

Rectorul Universității Babeș-Bolyai, acad.prof.dr. Ioan-Aurel Pop, și prof. dr. Ioan Bolovan, prorector al UBB își vor prezenta mâine, 18 martie 2016, la Salonul de Carte de la Paris, lucrarea intitulată „Istoria Transilvaniei”.

 

Prezentarea va avea loc între orele 11.30 și 12.25 în cadrul Pavilionului României și va fi moderată de Roxana Bauduin, la eveniment fiind invitate personalități precum Basarab Nicolescu, Alain Vuillemin, Dinu Flămând sau Gabrielle Napoli.

 

Organizat în perioada 17-20 martie 2016, Salonul de Carte de la Paris reunește profesioniști în domeniul editorial din întreaga lume, evenimentele fiind deschise publicului. Mai multe informații despre Salonul de Carte de la Paris și programul manifestărilor pot fi găsite la adreselehttp://icr.ro/pagini/romania-la-salon-du-livre-de-la-paris-editia-2016-o-prezenta-dedicata-centenarului-dada-si-autorilor-romani-tradusi-in-franceza și http://www.livreparis.com/

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.