S-a lansat prima platforma online dedicata exclusiv joburilor din domeniul medical

Scris de 

De acum, specialiştii medicali români au posibilitatea să ajungă la principalii angajatori din ţară, prin intermediul primei platforme de recrutare ce conectează companiile cu specialiştii medicali.

 

MEDIjobs este PRIMA platformă online din România dedicată joburilor din domeniul medical şi a fost dezvoltată pentru a le oferi o şansă tuturor celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical.

 

3.500 de medici români ies anual din sistemul medical! În procente, 5% dintre medici şi până la 10% dintre asistente emigrează anual către alte sisteme medicale. În total, din 2008 şi până în prezent, peste 15.000 de medici români au plecat să lucreze în străinătate. Datele aparţin Colegiul Medicilor din România, scrie Evenimentul Zilei.

 

În prezent, MEDIjobs numără aproximativ 4.000 de CV-uri active şi aproape 300 de companii care recrutează personal medical sunt active în cadrul platformei.

 

În rând cu pieţele de recrutare occidentale şi în premieră în România, candidaţii au oportunitatea să  evalueze mediul organizaţional din cadrul companiilor înainte de a aplica la joburile oferite de acestea. Practic, aplicanţii pot vedea sălile în care urmează să lucreze, aparatura medicală şi mai ales echipa în cadrul căreia va putea lucra, cu ajutorul unui video-tour disponibil în cadrul platformei MEDIjobs, înainte de a decide să aplice pentru post.

 

Sursa: eud-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.