Jumatate de zi libera la lucru pentru a urmari noul episod Game of Thrones

Scris de 

Angajaţii unei companii britanice vor beneficia de o jumătate de zi liberă pentru a putea vedea noul episod din celebrul serial Game of Thrones. Astfel, regulamentul companiei prevede că angajații pot să nu vină la birou în dimineața de 25 aprilie, a doua zi după lansarea sezonului al șaselea al seriei. Firma, care activează în domeniul marketingului digital, a făcut acest anunț Facebook.

 

Inițiativa firmei i-a încântat pe toți salariații, chiar și pe cei care nu sunt fani ai acestei serii, fiindcă jumătatea de zi de liberă poate fi luată a doua zi după difuzarea primului episod din alt serial, de exemplu „TheWalking Dead”, scrie Agerpres.

 

Această nouă regulă va intra în vigoare la fiecare nou sezon din „Game of Thrones”. Salariații vor putea conta, prin urmare, pe ale două jumătăți de zile de concediu, ținând seama că au fost anunțate alte două sezoane ale serialului. După aceea, nu se știe. Creatorul seriei a anunțat, în urmă cu câteva zile, că, după sezonul al șaselea, s-ar mai filma doar 13 episoade, împărțite în două sezoane, încheie 20minutes.ch.

 

 

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

banner IARNA 300x600

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping