UBB va gazdui Turneul Final al Campionatului National Universitar de Fotbal

Scris de 

Universitatea Babeș-Bolyai va găzdui, în perioada 27-29 aprilie 2016, Turneul Final al Campionatului Național Universitar de Fotbal, ediția 2015-2016. Turneul va reuni cele mai bune patru echipe studențești din România – echipa Universității Babeș-Bolyai, cea a Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, echipa Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București, precum și cea a Universității “Lucian Blaga” din Sibiu.

 

Echipele participante la etapa finală a Campionatului Național Universitar vor sosi la Cluj-Napoca în data de 27 aprilie 2016, dată la care va avea loc și tragerea la sorți a partidelor, acestea urmând să se desfășoare începând din 28 aprilie 2016, în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”.

 

„Ne-am luptat mult pentru ca Turneul Final să aibă loc la Cluj. Este un campionat studențesc, iar locul lui firesc este într-un centru universitar. UBB are cel mai modern campus sportiv universitar din această parte a Europei, modernizat în ultimii ani cu peste 7 milioane de euro. Ne bucurăm că am găsit, în final, înțelegere, atât la Federația Română de Fotbal, cât și la Federația Sportului Școlar Universitar și la echipele participante. Avem o echipă puternică, suntem vicecampioni naționali, iar acum ne dorim, evident, titlul, însă acest lucru va fi posibil doar cu susținerea studenților și a tuturor clujenilor, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la meciuri, în Parcul Babeș, alături de echipă“, a declarat conf. univ. dr. Cosmin Irimieș, directorul general adjunct al UBB.

 

Ediția 2015-2016 a Campionatului Național Universitar de Fotbal a debutat la începutul lunii martie a acestui an, aliniind la start peste 20 de echipe ale universităților din întreaga țară.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.