UBB va gazdui Turneul Final al Campionatului National Universitar de Fotbal

Scris de 

Universitatea Babeș-Bolyai va găzdui, în perioada 27-29 aprilie 2016, Turneul Final al Campionatului Național Universitar de Fotbal, ediția 2015-2016. Turneul va reuni cele mai bune patru echipe studențești din România – echipa Universității Babeș-Bolyai, cea a Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, echipa Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București, precum și cea a Universității “Lucian Blaga” din Sibiu.

 

Echipele participante la etapa finală a Campionatului Național Universitar vor sosi la Cluj-Napoca în data de 27 aprilie 2016, dată la care va avea loc și tragerea la sorți a partidelor, acestea urmând să se desfășoare începând din 28 aprilie 2016, în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”.

 

„Ne-am luptat mult pentru ca Turneul Final să aibă loc la Cluj. Este un campionat studențesc, iar locul lui firesc este într-un centru universitar. UBB are cel mai modern campus sportiv universitar din această parte a Europei, modernizat în ultimii ani cu peste 7 milioane de euro. Ne bucurăm că am găsit, în final, înțelegere, atât la Federația Română de Fotbal, cât și la Federația Sportului Școlar Universitar și la echipele participante. Avem o echipă puternică, suntem vicecampioni naționali, iar acum ne dorim, evident, titlul, însă acest lucru va fi posibil doar cu susținerea studenților și a tuturor clujenilor, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la meciuri, în Parcul Babeș, alături de echipă“, a declarat conf. univ. dr. Cosmin Irimieș, directorul general adjunct al UBB.

 

Ediția 2015-2016 a Campionatului Național Universitar de Fotbal a debutat la începutul lunii martie a acestui an, aliniind la start peste 20 de echipe ale universităților din întreaga țară.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.