UBB acorda premii pentru excelenta in activitatea stiintifica, didactica si sportiva

Scris de 

Un număr de 67 de membri ai echipei Universităţii Babeş-Bolyai vor primi luni, 25 aprilie 2016, premii pentru excelenţa în activitatea ştiinţifică, didactică şi sportivă din anul 2015.

 

Premiile sunt structurate în trei categorii:
-          excelenţă în activitatea didactică: 29
-          excelenţă în cercetarea ştiinţifică: 37
-          performanţă sportivă: 1

„Cercetarea ştiinţifică, excelența și competitivitatea sunt, pentru perioada 2016-2020, vârful de lance asumat de Universitatea noastră în competiția internațională. Suntem o universitate de top, astfel încât performanța trebuie să reprezinte o constantă a activității noastre. Premierea și recunoașterea excelenței sunt elemente care duc actul universitar la un nivel superior, așezându-l acolo unde ar trebui să tindă orice act educațional”, a declarat prof. univ. dr. Daniel David, prorectorul UBB responsabil cu cercetarea

 

Ceremonia de premiere va avea loc luni, 25 aprilie 2016, de la ora 13.00, în Aula Magna a Universităţii Babeş-Bolyai (str. M. Kogălniceanu nr. 1).

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

banner IARNA 300x600

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping