Participa la dezbaterea „Romania la 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeana”

Scris de 

Centrul pentru Negocieri și Medieri Internaționale și Europene (CNMIE), Institutul de Cercetări Europene (ICE), Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyai în parteneriat cu Institutul de Știinte Politice și Relații Internaționale, Ion I.C.Brătianu” și Fundația Universitară a Mării Negre organizează joi, 19 mai 2016, de la ora 10.00, în Aula Facultății de Studii Europene (str. Em. de Martonne, nr.1), dezbaterea cu titlul “România la 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeană”.

 

La dezbatere vor lua cuvântul: Dan Dungaciu, directorul Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale ,,Ion I.C. Brătianu” al Academiei Române și Petrișor Peiu, directorul Departamentului de Analize Economice din cadrul Fundației Universitare a Mării Negre. Dezbaterea va fi moderată de conf. univ. dr. Melania-Gabriela Ciot, de la Facultatea de Studii Europene, coordonatorul Centrului pentru Negocieri și Medieri Internaționale și Europene (CNMIE).

 

Dezbaterea va fi continuată, de la ora 12.00, de un eveniment de prezentare a volumului „Günter Verheugen – Negotiating the Enlargement of the European Union”, editor Melania-Gabriela Ciot, volum dedicat aniversării a 10 ani de la momentului istoric de aderare a 10 state candidate din cel de-al cincilea “val de extindere” (mai 2004) și finalizarea negocierilor de aderare a României (decembrie 2014).

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.