Live streaming-ul, noul instrument de comunicare pentru Millennials si Generatia Z

Scris de 

Live streaming-ul este funcționalitatea momentului în mediul online. În ultimele luni tot mai mulți utilizatori au generat conținut de live video pe rețelele sociale și totul a culminat cu lansarea de către Facebook a propriei aplicații care permite streaming-ul live în cadrul acestei rețele sociale. O dovadă a importanței acestui tip de conținut, este, de exemplu, decizia Ligii Naționale de Fotbal NLF de a vinde către Twitter dreptul de a difuza live 10 jocuri pe an.

Utilizatorii acestui serviciu de live streaming sunt cu preponderență reprezentați ai generației Millennials și ai Generației Z.

Daniele Calabrese, CEO Streamago, a observat că este un motiv întemeiat pentru care utilizatorii tineri au migrat rapid către zona de live streaming:  “Este clar că tinerii preferă să creeze și să interacționeze prin intermediul video-urilor live decât să trimită un SMS, un e-mail sau să converseze pe rețele sociale. Ei experimentează și comunică spontan în timp real. Pentru generațiile care își doresc autenticitate, ce poate fi mai autentic decât un video?” , a spus acesta.

Tot o caracteristică specifică a acestor generații este aceea că acești utilizatori sunt cei care se întorc repetat în aplicație pentru a vedea ce este nou, ce s-a mai întâmplat între timp și ce fac prietenii lor.

Despre Streamago: A apărut în 2011 ca un serviciu al companiei italiene de telefonie, Tiscali, care oferea clienților săi oportunitatea de a comunica prin streaming. În 2015 este lansat Streamago Social, o aplicație mobilă care le permite utilizatorilor săi să facă live streaming direct de pe device-ul mobil (smartphone, tabletă) public, pe Facebook și Twitter, și privat pe WhatsApp, Facebook Messenger, dar și alte platforme. Streamago este noua modalitate de a socializa cu prietenii, familia și persoanele cunoscute prin intermediul live streaming-ului.

Pentru mai multe informații puteți accesa www.streamago.com

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.