Live streaming-ul, noul instrument de comunicare pentru Millennials si Generatia Z

Scris de 

Live streaming-ul este funcționalitatea momentului în mediul online. În ultimele luni tot mai mulți utilizatori au generat conținut de live video pe rețelele sociale și totul a culminat cu lansarea de către Facebook a propriei aplicații care permite streaming-ul live în cadrul acestei rețele sociale. O dovadă a importanței acestui tip de conținut, este, de exemplu, decizia Ligii Naționale de Fotbal NLF de a vinde către Twitter dreptul de a difuza live 10 jocuri pe an.

Utilizatorii acestui serviciu de live streaming sunt cu preponderență reprezentați ai generației Millennials și ai Generației Z.

Daniele Calabrese, CEO Streamago, a observat că este un motiv întemeiat pentru care utilizatorii tineri au migrat rapid către zona de live streaming:  “Este clar că tinerii preferă să creeze și să interacționeze prin intermediul video-urilor live decât să trimită un SMS, un e-mail sau să converseze pe rețele sociale. Ei experimentează și comunică spontan în timp real. Pentru generațiile care își doresc autenticitate, ce poate fi mai autentic decât un video?” , a spus acesta.

Tot o caracteristică specifică a acestor generații este aceea că acești utilizatori sunt cei care se întorc repetat în aplicație pentru a vedea ce este nou, ce s-a mai întâmplat între timp și ce fac prietenii lor.

Despre Streamago: A apărut în 2011 ca un serviciu al companiei italiene de telefonie, Tiscali, care oferea clienților săi oportunitatea de a comunica prin streaming. În 2015 este lansat Streamago Social, o aplicație mobilă care le permite utilizatorilor săi să facă live streaming direct de pe device-ul mobil (smartphone, tabletă) public, pe Facebook și Twitter, și privat pe WhatsApp, Facebook Messenger, dar și alte platforme. Streamago este noua modalitate de a socializa cu prietenii, familia și persoanele cunoscute prin intermediul live streaming-ului.

Pentru mai multe informații puteți accesa www.streamago.com

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook