Laureatul premiului Nobel, Jim Watson, va vorbi despre descoperirea structurii moleculare a acizilor nucleici

Scris de 

Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, alături de Facultatea de Biologie și Geologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai,, în colaborare cu Institutul Român de Știință și Tehnologie și TENSS, organizează conferința „The Finding of the Double Helix by Jim Watson and Francis Crick”.


Evenimentul îl va avea ca invitatpe Laureatul Premiului Nobel pentru Fiziologie sau Medicină, Jim Watson, care va fi prezentat de către Acad. Prof. Univ. Dr. Octavian Popescu și  Prof. Univ. Dr. Daniel David. Conferința va avea loc sâmbătă, 4 iunie 2016, de la ora 16.00, în Aula Magna a Universității Babeș-Bolyai.

 

Jim Watson a primit în anul 1962 Premiul Nobel pentru participarea sa alături de Francis Crick și Maurice Wilkins la descoperirea structurii moleculare a acizilor nucleici (AND, ARN) și a semnificației acestora pentru transferul de informație în organismele vii.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook