Noul Consiliu National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare si-a ales conducerea

Scris de 

Noul Consiliu Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) și-a ales conducerea, după ce academicianul clujean Ioan Aurel Pop, rector al UBB, și-a depus demisia din funcție la sfârșitul lunii mai. 

 

''La invitația ministrului Educației Naționale și Cercetării Științifice, Adrian Curaj, Consiliul General al Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU), numit prin ordinul de ministru nr. 4.106/10.06.2016, s-a întâlnit astăzi în prima ședință de lucru. Întâlnirea a avut ca obiectiv alegerea conducerii și discuții asupra regulamentului de organizare și funcționare a CNATDCU, precum și asupra problemelor curente'', se arată într-un comunicat al MENCȘ.

 

Potrivit sursei citate, președinte al CNATDCU a fost ales academicianul Viorel Barbu, iar vicepreședinți - Marius Andruh (Universitatea din București), Mircea Dan Bob (Universitatea "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca) și Dan Floricău (Universitatea Politehnica din București). Tot prin votul membrilor Consiliului General, Valentina Sandu-Dediu (Universitatea Națională de Muzică din București) a fost desemnată secretar general.

 

Sursa: ziuadecj.realitatea.net

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

1 comentariu

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.