Noul Consiliu National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare si-a ales conducerea

Scris de 

Noul Consiliu Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) și-a ales conducerea, după ce academicianul clujean Ioan Aurel Pop, rector al UBB, și-a depus demisia din funcție la sfârșitul lunii mai. 

 

''La invitația ministrului Educației Naționale și Cercetării Științifice, Adrian Curaj, Consiliul General al Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU), numit prin ordinul de ministru nr. 4.106/10.06.2016, s-a întâlnit astăzi în prima ședință de lucru. Întâlnirea a avut ca obiectiv alegerea conducerii și discuții asupra regulamentului de organizare și funcționare a CNATDCU, precum și asupra problemelor curente'', se arată într-un comunicat al MENCȘ.

 

Potrivit sursei citate, președinte al CNATDCU a fost ales academicianul Viorel Barbu, iar vicepreședinți - Marius Andruh (Universitatea din București), Mircea Dan Bob (Universitatea "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca) și Dan Floricău (Universitatea Politehnica din București). Tot prin votul membrilor Consiliului General, Valentina Sandu-Dediu (Universitatea Națională de Muzică din București) a fost desemnată secretar general.

 

Sursa: ziuadecj.realitatea.net

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

1 comentariu

Lasă un comentariu

banner IARNA 300x600

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

Mobilier Dormitor pentru bugetul tau.

Mergi la sigur cu Taxi Transfer London.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Informatii suplimentare Ok Refuz