"Cat de sanatoasa e berea pe care o bem?" - preocupari de parlamentar roman

Scris de 

Parlamentarii romani vor sa afle cat de sanatoasa este berea pe care o bem, cum salvam albina carpatina sau de ce unele muzee nu au paza in timpul zilei. Si pentru ca legea le permite, acestia au adresat oficial intrebarile unor institutii ale statului, arata Digi 24.

 

Deputatul PNL Andreea Paul a vrut sa afle care este avutia nationala a Romaniei si a adresat intrebarea catre 25 de institutii. "Cel mai grav este raspunsul pe care l-am primit de la Ministerul Finantelor si Institutul National de Statistica, unde se recunoaste ca nu exista in prezent o evaluare a avutiei nationale", a spus deputatul. Tot Andreea Paul a vrut sa afle si cu cat contribuie femeile din Romania la Produsul Intern Brut.


Deputatul UNPR Dumitru Niculescu are o alta dilema si anume cat de sanatoasa este berea pe care o beau romanii si a cerut explicatii de la presedintele ANSVSA. Mihaita Gaina l-a intrebat direct pe ministrul Agriculturii ce face pentru a proteja albina carpatina, aflata pe cale de disparitie, dupa cum spune deputatul. Deputatul de diaspora Aurelian Mihai l-a intrebat pe ministrul Transporturilor daca mesajele din aeroporturi nu se pot afisa si in scris, pentru ca din cauza zgomotului oamenii nu inteleg mesajele sonore. Un alt parlamentar a vrut sa afle de ce nu se repara o strada din Iasi, iar altul de ce unele muzee nu au paza in timpul zilei.

 

Sursa: ziare.com, digi24.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.