Cursuri gratuite de antreprenoriat oferite de Impact Hub

Scris de 

Pe 26 octombrie 2016, de la ora 18:00, clujenii interesați de antreprenoriat sunt invitați la un workshop special prin intermediul căruia își vor putea îmbunătăți abilitățile de comunicare și de prezentare a ideilor lor de afaceri.

 

Startarium Pitching Workshop va fi susținut de Anna Heijker, trainer internațional cu o vastă experiență în comunicare și public speaking în special în cadrul programelor dedicate startup-urilor.

 

Workshopul se axează pe crearea și transmiterea unui mesaj puternic al afacerii. Startarium Pitching Workshop este organizat sub forma unor sesiuni de pregătire prin care  antreprenorii își vor putea structura mai bine informațiile și ideile și își vor îmbunătăți abilitățile de prezentare. Cu ajutorul Annei, la sfârșitul atelierului, aceștia vor putea identifica principalele tehnici și metode pentru construirea unei prezentări de succes.

 

Workshop-ul va avea loc la Impact Hub Cluj-Napoca. Participarea este gratuită, iar accesul se face princompletarea în avans a formularului disponibil aici.

 

Sursa: catcostaclujul.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.