Thriller-ul erotic „The Handmaiden”, avanpremiera la Cinemateca TIFF

Scris de 

Thriller-ul erotic The Handmaiden/ Slujnica, regizat de renumitul cineast coreean Park Chan-wook, va rula în avanpremieră la Cinemateca TIFF joi, 17 noiembrie, de la ora 22.30, la Cinema Victoria din Cluj-Napoca. Cel mai bine vândut film sud coreean din istorie, distribuit în 175 de teritorii, a avut premiera în competiția Festivalului de la Cannes, unde a câștigat Premiul Vulcain de l’Artiste-Technicien.

Trailer: https://goo.gl/jdcMaB

Regizorul unor filme precum OldBoy, Lady Vengeance, Thirst și Stoker, Park Chan-wook are ca punct de pornire romanul Fingersmith, de Sarah Waters, însă mută acțiunea din epoca victoriană în Coreea anilor 1930, în perioada ocupației japoneze. Sookee este angajată în serviciul moștenitoarei Hideko, care trăiește o viață retrasă pe o proprietate luxoasă, cu unchiul ei extrem de dominant. Sookee are însă un secret: este o hoață de buzunare recrutată de un șarlatan. Slujnica îl ajută să o seducă pe frumoasa moștenitoare și totul merge conform planului, până la un punct...

O poveste de dragoste plină de suspans și erotism, filmul le este interzis celor sub 18 ani. Din 18 noiembrie, Slujnica rulează în cinematografele din România, distribuit de Asociația Macondo.

Facebook event: https://goo.gl/7K2RgF

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.