Caderea parului - cauze si posibile tratamente

Scris de 

Căderea părului, sau alopecia, este o afecţiune cu care se confruntă din ce în ce mai mulţi oameni. Nouă ne cad cam 100 de fire de păr în medie pe zi atunci când ne spălăm pe cap, când periem părul sau pur şi simplu când trecem mâna prin el. Dar când podoaba noastră capilară începe să devină din ce în ce mai rarefiată ne dăm seama că este un semn al bolii care nu afectează doar scalpul, ci întreg corpul, şi chiar şi psihicul, ducând la scăderea încrederii în sine.

Cauzele caderii parului

Cauzele sunt multiple: moştenire genetică, schimbări hormonale, stresul din fiecare zi, stil de viaţă nesănătos, boli, alimentaţie proastă şi lipsa sportului. Din fericire nu mai trăim în perioada în care ar fi trebuit să recurgem la tratamente dubioase pe bază de alifii şi extracte animale. Datorită avansării tehnologiei am reuşit să răspundem la o serie de întrebări care ne frământă, printre care şi cea care se referă la căderea părului şi la cum putem împiedica acest lucru.

Cel mai important lucru în această “luptă” este să ai armele potrivite si un tratament pentru par. În fiecare magazin găseşti o mulţime de produse ambulate frumos, care înfăţişează persoane cu un păr minunat fără să-ţi spună clar ca aşa va arăta şi părul tău după ce termin tratamentul. Tratamente pentru păr sunt o infinitate, dar ce regenerează cu adevărat firul de păr şi scalpul?

Tratamente eficiente impotriva caderii parului

Unul dintre ingredientele care ar trebui să se regăsească în fiecare tratament este Complexul bioactiv Procapil, care este de fapt o o combinațe de trei substanțe active: biotinoyl tripetide-1, care stimulează metabolismul celular, apigenin, care îmbunătățește micro-circulația și acidul oleanolic, care inhibă 5a-reductaza. Este unul dintre cele mai puternice tratamente împotriva căderii părului şi ajută la regenerarea acestuia, lucru dovedid în numeroase teste clinice.

Un alt ingredient ar fi complexul Kapilarine, este la fel de puternic ca şi complexul Procapil şi este un ingredient natural. El conţine un mix de extracte de plante, Kigelia Africana, Salvie, scorţişoară şi Gingko biloba. Acesta stimulează regenerarea şi metabolismul cellular al scalpului şi reduce inflamaţiile care contribuie la seboree.

Cafeina este de asemenea importantă şi blochează efectele dihidrotestosteronul (DHT) - un metabolic al testosteronului care acţionează asupra foliculilor, împiedicând producerea de fire de păr sau distrugându-i. De asemenea ajută la regenerarea firului de păr.

fara probleme cu caderea parului

Rekze Laboratories - una din solutii

Toate aceste ingrediente se regăsesc în produsele inovatoare de la Rekze Laboratories, care includ: șamponul '63', balsamul '43', serul tratament '24' și șervețelele umede pentru curățarea scalpului ’28’. Aceste produse se pot elibera fără prescripţie medicală şi scopul lor este de a stopa căderea părului şi a stimula creşterea acestuia, fără să utilizeze minoxidil sau să aibă efecte adverse.

Șamponul '63' - combină 63 de ingrediente care luptă împotriva căderii părului şi ajută la regenerarea acestuia. Ingredientele eliberează scalpul de factori care obstrucţionează creşterea foliculilor şi de acumularea de sebum, ajutând la obţinerea unui păr şi unui scalp cât mai sănătos posibil.

Balsamul '43' combină 43 de ingrediente pentru a conferi rezistență părului și pentru a controla nivelul de hidratare ducând astfel la obținerea unui păr cu un aspect sănatos. Formula balsamului este astfel concepută încât să nu îngreuneze părul.

Serul tratament '24' conține o formulă ce folosește o tehnologie avansată menită să trateze întregul scalp, nu doar zona vertex, combinând 24 de ingrediente care tratează pierderea părului, menținând în același timp vitalitatea scalpului si acționând asupra disfuncțiilor foliculilor pentru a obține rezultate optime într-o perioadă scurtă de timp.

Șervețelele umede pentru curățarea scalpului ’28’ primele de pe piață menite să curețe și să hrănească scalpul, combină peste 28 de ingrediente destinate tratării procesului de subțiere a firelor de păr și a pierderii părului, ajutând la menținerea unui păr sănătos fără riscul de a se rupe.

Toate produsele sunt testate clinic, ele nu conţin chimicale dure şi ajută la reparea firului de păr, eliminând toxinele care ar putea cauza părul să devină casant și subțire, făcând ca produsele de la Rekze Laboratories să fie un tratament pentru păr eficient în lupta cu alopecia.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.