Wizz Air introduce 6 noi rute de pe aeroportul din Cluj

Scris de 

Wizz Air,cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cea mai mare companie aeriană din România şi-a anunţat extinderea semnificativă plănuită pentru anul 2017 în Cluj-Napoca.

 

Cea de-a şasea aeronavă se va alătura flotei din Cluj-Napoca în martie 2017, împreună cu deschiderea a şase noi rute interesante către cinci ţări –Stockholm, Bratislava, Baden-Baden, Frankfurt Hahn, Larnaca şi Malta.  

Dovedindu-şi angajamentul faţă de regiune, WIZZ este încântată să sprijine cel mai important eveniment internaţional de alergare din Transilvania, Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca, care are loc în data de 9 aprilie 2017.

A şasea aeronavă reprezintă o investiţie suplimentară de 98 de milioane €* realizată de WIZZ în România, mărind cu 36 de locuri de muncă directe echipa din Cluj-Napoca, formată din 163 de angajaţi. Destinaţiile populare anunţate astăzi creează noi oportunităţi pentru clienţii noştri de a călători în Suedia, Slovacia, Germania, Cipru şi Malta.

Noile rute vor fi introduse începând cu sfârşitul lui martie 2017, iar bilete pe aceste rute se găsesc deja în vânzare pewizzair.comîncepând de la doar 39 RON**.

Capture

Salvează

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.