UBB este noul membru al proiectului “Patrimoniu european pentru un Viitor Cultural Impreuna”

Scris de 

Universitatea Babeş-Bolyai, prin Facultatea de Studii Europene, a devenit membră a proiectului “Patrimoniu european pentru un Viitor Cultural Împreună” (Patrimoine Européen pour un Avenir Culturel Ensemble, ProPEACE).


Proiectul este iniţiat de Universitatea “Jean Monnet” din Saint-Étienne și sunt implicate Universitatea din Wageningen (Ţările-de-Jos), Universitatea din Santiago de Compostella (Spania), Edinburgh World Heritage Trust (parte a UNESCO), Centrul universitar european pentru patrimoniu cultural din Ravello (Italia/UNESCO), Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu, Universitatea din Tel-Aviv, Universitatea Laval din Québec (Canada) şi Institutul pentru Studii Islandeze din Reykjavik.


Urmând a se desfăşura pe o perioadă de trei ani, ProPEACE este cel mai mare proiect de cercetare universitară dedicat patrimoniului european şi rolului jucat de acesta în formarea identităţii europene. Facultatea de Studii Europene va găzdui în ianuarie 2018 o întrunire a participanţilor.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.