Kanye West a devenit obiect de studiu la un colegiu St. Louis

Scris de 

Kanye West a devenit obiect de studiu la un colegiu St. Louis, Missouri, unde zeci de studenţi s-au înscris ca să ia parte la prelegerile ce îl au în centrul atenţiei pe controversatul rapper, scrie Music News.

 

„The Politics of Kanye West: Black Genius and Sonic Aesthetics” este numele cursului ce va fi introdus în programa şcolară. Cursul va aborda subiecte precum politică, discriminări rasiale şi sexuale, dar şi cultură, aşa cum sunt acestea prezentate în „opera” cântăreţului.

 

Cele 75 de locuri puse la dispoziţie pentru studiul acestei materii au fost deja ocupate, ba chiar s-au constituit şi liste de aşteptare pentru cei rămaşi pe dinafară. Jeffrey McCune, profesorul care ţine cursul despre Kanye West, spune că va analiza în detaliu, împreună cu studenţii, melodiile de pe albumul „The Life of Pablo”.

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.