GameCup 1.0 - perioada de inscriere a fost prelungita

Scris de 

Competiţia GameCup 1.0 se desfăşoară până pe data de 23 aprilie 2017 şi este deschisă pentru toţi studenţii de licenţă sau master din România. În echipe formate din maxim 5 persoane, studenţii vor lucra împreună pentru a dezvolta un joc video, beneficiind, în acelaşi timp, de mentorat şi susţinere din partea celor mai mari companii dezvoltatoare de jocuri din ţară. 

 

Mentorii de la companii precum Ubisoft, Gameloft, Amber Studio, Critique Gaming şi Sand Sailor Studio vor lucra alături de echipele participante în drumul lor către finală pentru a crea jocuri cât mai captivante şi de calitate. Indiferent de categoria la care participă echipele, mentorii vor oferi consiliere în arii precum game design/grafică, programare, marketing sau business.

 

Participanţii se vor întrece pentru echipamente hardware, jocuri şi programe de internship în studiourile de game development din România, dar şi premii în bani.

 

Perioada de înscriere pentru competiţia GameCup 1.0 a fost prelungită până la data de 25 ianuarie, iar cei ce se vor înscrie până pe 15 ianuarie, vor participa automat la tombola cu premii oferite de partenerii competiţiei. Tot până la 25 ianuarie se pot trimite şi formularele de game design, un model fiind disponibil pe website-ul competiţiei.

 

GameCup 1.0 este organizat de Universitatea Politehnică Bucureşti, Facultatea de Automatică şi Calculatoare împreună cu Romanian Game Developers Association (RGDA), iar partenerii competiţiei sunt: Ubisoft România, Gameloft România, Electronic Arts România, Amber Studio, Carbon Incubator, Critique Gaming, Junior Achievement, Those Awesome Guys, Sand Sailor Studio, Alien Pixel şi Cartea Daliei.

 

Pentru înscrieri şi mai multe detalii despre competiţie puteţi accesa http://gamecup.ro/.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.