Fii eroul colegelor tale! Castiga carti pentru ele de 8 Martie

Scris de 

Mai ai la dispozitie 3 zile! In săptămâna 1-8 martie, bărbaţii din companiile din România sunt încurajaţi să scrie într-un comentariu pe Facebook Editura Litera cât de speciale sunt colegele lor. Cele mai interesante mesaje vor fi premiate cu mărţişoare literare şi dulci: cărţi frumoase şi batoane de cereale delicioase pentru toate doamnele şi domnişoarele din companie.Eroii vor fi şi ei premiaţi!

 

Anul trecut, Editura Litera a oferit peste 300 de mărţişoare literare în companii din Bucureşti şi din ţară. Cărţile oferite fac parte din colecţiile consacrate ale editurii: Premium, Buzz Books, Clasici Moderni, Clasici Contemporani, Agatha Christie.

 

Mai mult, anul acesta Nestlé ne îndulceşte lectura cu batoanele de cereale Fitness Delice. Câstigătorii vor fi anunţaţi în data de 8 martie pe pagina de Facebook a editurii, iar mărţişoarele vor fi trimise în zilele imediat următoare.

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.