Veniti sambata sa strigam: Haide U!

Scris de 

Echipa de baschet feminin a Universitatii nu a mai fost de un secol pe podium. Sectia de baschet feminin este cea mai performanta sectie a CS U dintre sporturile cu echipa. Fetele Universitatii si Dragan Petricevic au facut pasi mici si constanti pentru a-si consolida pozitia pe podium in vederea abordarii play-off-ului.

 

Sambata de la ora 18, la Sala Sporturilor Horia Demian, U Cluj joaca pentru locul 2 cu puternica echipa din Targoviste.

 

Dragan Petricevic, antrenorul Universitatii, a adresat un mesaj important fanilor pe pagina sa de Facebook: "Suntem pe locul III, desi am avut de pana acum multe probleme cu accidentari si plecari din lot! Dorim sa urcam inca o treapta mai sus. Prima sansa e deja sambata la ora 18,00 sala "Horia Demian".Dragi suporteri, voi stiti de cand echipa de baschet feminin "U" nu a fost pe podium? Voi stiti de cand nu a jucat pentru medalie? Sper ca intelegeti ca aceasta echipa merita suportul vostru! E momentul sa le aratati ce inseamna sa joci pentru "U"! Ca daca nu faceti voi, altcineva nu are cine sa le arate!".

 

Sursa: ziardecluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook