Si tu poti studia la Rotterdam School of Management!

Scris de 

Peste 100 de expozanţi din 15 ţări vor fi prezenți în această primăvară la RIUF, iar printre aceştia se află şi cele mai prestigioase instituţii din Olanda. Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) este una dintre școlile de business de la nivel mondial cu acreditare Triple Crown.

 

RSM pune la dispoziţia celor care doresc să studieze în Olanda programe de licenţă de trei ani în cadrul International Business Administration (IBA), precum și un portofoliu de 14 programe de masterat. Clasată în top 10 școli de business europene conform Financial Times (FT), Rotterdam School of Management colaborează anual cu mai mult de 400 de companii care recrutează studenţi pentru job-uri part-time sau full-time.

 

Ce spun studenții de la Rotterdam School of Management?

„RSM – fiind o universitate de top – este plină de studenți internaționali, capabili, care creează o atmosferă prietenoasă și au atitudini orientate spre rezultate.” –  Pier Coppola. „Din primul an am colaborat cu o companie reală şi asta a fost o experiență unică! În calitate de finalistă la Strategic Business Plan Awards, sunt mândră că am privit această provocare ca pe o oportunitate.” –  Marlin Gerke. „De la începutul primului an, m-am simțit binevenită în comunitatea internațională. Toți oamenii sunt foarte deschiși și prietenoși, atât la universitate, cât și în orașul Rotterdam.” – Marissa Berghuis.

 

Interesat să aflii mai multe informații?

Vizitează standul Rotterdam School of Management, Erasmus University din cadrul târgului RIUF și nu uita să te înscrii la prezentarea susținută de RSM, sâmbătă, 18 martie, la ora 13:00 în sala B. Otilia Ciobanu vă va oferi informații atât despre programele de licență, cât și despre master și va include detalii despre perspectivele absolvenților legate de viața în Olanda ca student român.

Dacă nu te-ai înscris la RIUF, o poți face chiar acum. Vei putea afla ultimele noutăți despre universitățile din afară, dar și despre cele din România. De asemenea, vei putea participa la ateliere interactive, prezentări si workshop-uri din cadrul conferinţei RIUF YouForum.

 

Sursa: riuf.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.