Imprimă această pagină

Lumea magica a lui Harry Potter isi deschide portile pentru tine!

Scris de 

Vrei să devii vrăjitor ca Harry Potter? Avem veşti bune. Bothwell School of Witchcraft face înscrieri. Scoala de Magie si Farmece isi deschide portile in vara aceasta, timp de 3 zile, iar tu ai ocazia sa participi la cursuri vrajitoricesti, sa joci Vajthat si sa lupti pentru Cupa Caselor.

 

Mai exact, în perioada 11-13 august, viitori studenţi sunt aşteptaţi să-şi aşeze Jobenul Magic pe cap şi să fie sortaţi pentru dintre cele patru Case (Boyeswick, Wisenforth, Tabwen sau MacNewthorn). În cele trei zile, poţi participa la cursuri de magie sau poţi explora castelul şi împrejurimile sale.

 

Organizatorii îţi oferă robele, cazare şi trei mese pe zi. După ce ești repartizat într-o Casă anume, poți începe să frecventezi cursuri de magie, să explorezi castelul și împrejurimile sale, să joci Vâjthaț și să participi la un „murder mystery”. Sounds fun! De-a lungul experienței te vei întâlni la tot pasul cu creaturi magice (din păcate, sunt doar oameni costumați).

 

Organizatorii îți oferă robele, cazare și trei mese pe zi. În schimb, bagheta trebuie să ți-o aduci tu de acasă. Nu uita să treci pe la magazinul lui Ollivander! Cele trei zile petrecute în lumea vrăjitorilor costă 450 lire (aprox. 2.300 lei). Evenimentul se desfășoară în perioada 11-13 august 2017. Găsești mai multe detalii pe site-ul oficial al școlii Bothwell!

 

Sursa: bravonet.ro

 

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.