UBB organizeaza o expozitie despre cutremure

Scris de 

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, Măgurele (INCDFP) în colaborare cu Facultatea de Știința si Ingineria Mediului a Universității Babeș-Bolyai organizează în perioada 20 – 25 mai 2017, expoziția Mobilă despre Cutremure – MOBEE.

 

Evenimentul se va desfășura în holul sediului Facultății de Știința și Ingineria Mediului (str. Fântânele, nr. 30) după următorul program:

20 mai 2017 –  orele 18.00 – 24.00 (în cadrul evenimentului european Noaptea Muzeelor)

22–25 mai 2017 –  orele 12.00 – 18.00

 

Expoziția Mobilă despre Cutremure – MOBEE reprezintă cel mai nou mijloc de informare cu privire la cauzele, caracteristicile și efectele cutremurelor, fiind rezultatul unui proiect național de cercetare inovator (www.mobee.info), care a adus laolaltă seismologi (Institutul Național pentru Fizica Pământului), artiști grafici (Universitatea Națională de Arte) și dezvoltatori de aplicații IT (SIVECO).

 

Participanții vor putea afla unde au loc cutremurele în România, de ce zona Vrancea este atât de periculoasă, se vor putea bucura de aplicațiile interactive, vor vedea machete printate 3D la scară mare și vor putea afla cât de pregătiți sunt în caz de cutremur și multe alte informații.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.