Crezi in tehnici subliminale? Iata cateva trucuri care te pot ajuta sa obtii ceea ce vrei!

Scris de 

Mesajele subliminale sunt extrem de simple dacă le înveți și știi să le folosești. Sunt câteva tactici subtile care să te ajute să obții ceea ce vrei în carieră, dar și în societate. Să vedem care sunt acestea și cum procedăm:

Ce vrei? Să te considere toată lumea un om de echipă.

Cum să obții acest lucru? Pune pe birou o poză cu câinele tău sau dacă nu ai, una cu prietenii astfel încât să poată fi ușor observată de ceilalți.

De ce funcționează? Atunci când colegii observă astfel de imagini, nu numai că te vor considera loia, ci în același timp îți vor deveni și ei mai loiali. Atenție însă, nu-ți împânzi biroul cu poze cu animale și prieteni. Prea multe poze personale îi vor face pe ceilalți să te considere distrasă de la muncă și cu gândul în altă parte.

 

Ce vrei? Să pari mult mai puternic în organigrama firmei.

Cum să obții asta? Poartă un costum negru la birou și nu zâmbi niciodată pe atât de mult pe cât simți nevoia de a o face.

De ce funcționează? Studiile relevă faptul că oamenii care poartă uniforme închise la culoare, de preferință negre, sunt percepuți mult mai dominanți de către restul, în vreme ce păstrarea unei figuri cât mai neutre este asociată cu puterea în cadrul comunității dintr-un birou.

 

Ce vrei? Să te apropii de șeful tău.

Cum să obții lucrul acesta? Oferă-i o cană de cafea calda, chiar dacă nu îi eşti asistent/ă. Şi discută cu ea în timp ce o bea.

De ce funcţionează? Studii recente relevă faptul că doar ţinând în mână cafeaua caldă, cealaltă persoană te va asocia cu această căldură şi te va plăcea mai mult. Atenţie! Nu îi înmâna o cană de cafea rece sau ice, caz în care vei fi percepută exact invers decât îţi doreşti.

 

Ce vrei? Să-ţi faci prieten dintr-o simplă cunoştinţă!

Cum să obții? Încearcă să pui în oglindă ticurile sale comportamentale. Spre exemplu, atunci când îți trece mâna prin par, fă-o și tu. De ce funcționează: Ne place să ne vedem pe noi prin intermediul celorlalți.

 

Ce vrei? Colega ta de camera să își curețe colțul ei mai des!

Cum să obții? Pulverizează puțin lichid de curățat în aer chiar înainte ca ea să intre în cameră.

De ce funcționează? Un recent studiu olandez relevă faptul că simplul iz al unui produs de curățat, îi va face pe oameni să înceapă să adune lucruri, să șteargă praful, etc.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Sursa foto: descopera.ro

 

Suntem curioși să îți aflăm părerea. Crezi în astfel de tehnici subliminale? Spune-ne părerea ta printr-un comentariu.

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

1 comentariu

  • Silvis
    Link la comentariu Silvis Sâmbătă, 18 Mai 2013 18:54

    Nu cred în astfel de practici. Totuși, mă interesează cum ar suna acestea pentru un viitor profesor.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.