UBB ofera locuri de cazare in perioada admiterii

Scris de 

Universitatea Babeş-Bolyai pune la dispoziţia candidaţilor la statutul de student un număr de 440 de locuri în căminele proprii din Campusul Studențesc Hașdeu, disponibile pentru întreaga perioadă a admiterii. Locurile, situate în camere cu 5 paturi, vor fi disponibile în perioada 12-31 iulie 2017 şi vor putea fi ocupate la un tarif de cazare de 25 lei/pat/noapte, în baza unei cereri transmise Serviciului Social al Universităţii.

 

Candidaţii vor avea posibilitatea de a se caza împreună cu părinții, iar plata cazării se va putea face atât în numerar, la administrația Căminului Studențesc nr. 4, cât şi prin ordin de plată, în contul de Trezorerie al Universității Babeș-Bolyai (cont IBAN RO59TREZ21620F331400XXXX).

 

În vederea obținerii unui loc de cazare, studenții trebuie să trimită o cerere și o copie a cărţii de identitate la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau să le depună la Serviciul Social al UBB (str. I. C. Brătianu nr. 14), cu cel puțin 3 zile înainte de data solicitată pentru cazare.

 

Citeste si:

---> Noi panouri inteligente care vor afisa ora de sosire in statie a autobuzelor

---> Olimpicii care aleg o facultate in Romania, pot primi granturi de pana la 3.500 euro

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

 

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Espressor Manual Barista Max Breville

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.