Cluj-Napoca este cel mai vizitat oras din Romania

Scris de 

Municipiul Cluj-Napoca are cel mai mare ritm de creștere al numărului de sosiri ale turiștilor, comparativ cu orașele aflate în topul vizitatorilor din România. Cluj-Napoca conduce detașat în topul orașelor cu cea mai mare creștere turistică în primele 6 luni ale anului 2017. Creșterea înregistrată de orașul nostru este de 28,15% și reprezintă aproape triplul mediei naționale.

 

În total, în perioada ianuarie – iunie 2017, au fost înregistrate 218.643 sosiri, față de 170.603 în aceeași perioadă a anului precedent. Numărul de înnoptări a crescut de la 321.843 în 2016 la 400.723 în acest an. De asemenea, solicitările adresate Centrului de Informare Turistică al Municipiului Cluj-Napoca au înregistrat o creștere record în primele 6 luni ale anului (50.78%).

 

Cluj-Napoca rămâne un oraș efervescent la mijloc de vară – evenimente cu o diversitate culturală ce ilustrează dinamica orașului au avut pe tot parcursul acestei luni.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook