Imprimă această pagină

Cluj-Napoca este cel mai vizitat oras din Romania

Scris de 

Municipiul Cluj-Napoca are cel mai mare ritm de creștere al numărului de sosiri ale turiștilor, comparativ cu orașele aflate în topul vizitatorilor din România. Cluj-Napoca conduce detașat în topul orașelor cu cea mai mare creștere turistică în primele 6 luni ale anului 2017. Creșterea înregistrată de orașul nostru este de 28,15% și reprezintă aproape triplul mediei naționale.

 

În total, în perioada ianuarie – iunie 2017, au fost înregistrate 218.643 sosiri, față de 170.603 în aceeași perioadă a anului precedent. Numărul de înnoptări a crescut de la 321.843 în 2016 la 400.723 în acest an. De asemenea, solicitările adresate Centrului de Informare Turistică al Municipiului Cluj-Napoca au înregistrat o creștere record în primele 6 luni ale anului (50.78%).

 

Cluj-Napoca rămâne un oraș efervescent la mijloc de vară – evenimente cu o diversitate culturală ce ilustrează dinamica orașului au avut pe tot parcursul acestei luni.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.