Teaching Romanian Youth - te invata o limba straina usor si cu un buget redus

Scris de 

Pentru că de cele mai multe ori metodele tradiţionale şi rigide de a învăţa o limbă străină nu s-au dovedit eficiente, AIESEC, cea mai mare organizaţie de tineri din întreaga lume, vine a doua oară cu un proiect interesant în Cluj-Napoca: Teaching Romanian Youth. Cum s-au convins că oamenii sunt cei care inspiră, prin poveşti şi experienţe, cei care creează valori şi viziuni, membrii organizaţiei au dezvoltat un proiect care se bazează pe educaţia de calitate şi care aduce în România profesori internaţionali. Autenticitatea, asimilarea corectă a pronunţiei şi a accentului sau explorarea culturilor ca facilitator al procesului cognitiv sunt numai câteva dintre avantajele învăţării unei limbi străine cu un nativ.

 

Cea de-a doua ediţie a proiectului TRY se adresează tuturor persoanelor (elevi, studenţi, adulţi) care vor să asimileze sau să dezvolte cunoştinţe de limbă engleză, spaniolă, italiană, germană, franceză, portugheză sau mandarină. Cursurile, bazate pe metode nonformale şi interactive, încep pe  23 octombrie şi durează până pe 17 decembrie, cu câte două sesiuni săptămânal, cu posibilitatea de a alege intervalul orar, fie dimineaţa, fie seara. Pentru fiecare limbă aleasă vor fi organizate  grupe de începători, intermediari şi avansaţi.

 

Un curs costă numai 250 lei dacă inscrierile se fac până pe 30 septembrie, după devine 300. Dacă se optează pentru două limbi, costul este de 400 lei, respectiv 500.  Clujenii interesaţi de varianta mai puţin comună în spaţiul românesc de a învăţa alături de un profesor nativ se pot înscrie la curs, optând fie pentru o limbă, fie pentru mai multe, până pe 21 octombrie, la  www.try.aiesec.ro. La final, fiecare participant va susţine un test de evaluare a nivelului cunoştinţelor asimilate.

 

Teaching Romanian Youth este unul dintre proiectele AIESEC care pune accent pe dezvoltarea experienţelor de schimb cultural, care încurajează şi sprijină  tinerii să crească, cu un puternic impact social în comunitatea internaţională şi clujeană.

 

Citeste si:

---> Veste buna pentru elevi si studenti: a fost aprobata "Legea Internship'ului"

---> IT'istii se pot inscrie la cel mai important hackathon pe teme de sanatate - ”Hacking Health Romania

 

Sursa: cluju.ro, aiesec.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook