Imprimă această pagină

Vrei sa fii un "nepot" mai bun de Craciunul acesta?

Scris de 

Noi abia asteptam sa vina Craciunul, voi? Orasul incepe sa isi imbrace hainele de sarbatoare deja; fie că vorbim despre decorațiuni, preparate specifice, băuturi calde sau câte și mai câte obiceiuri cu care ne întâmpină acest sezon. O părere la unison, că una dintre cele mai frumoase tradiții în această perioadă este să dăruiești. Asociația Magic People continuă și în acest an cu acțiunea umanitară ,,Nepoți de Crăciun” care a ajuns la a VIII-a ediție.

 

Dacă în 2010 s-au adunat 50 de pachete, în 2016 un număr de 2500, în acest an, alături de voluntari dedicați își propun să adune 3000 de pachete cu alimente pe care ulterior să le împartă bunicuților pentru care singurătatea a devenit o normalitate și care au o situație financiară precară. Anul acesta ,,Nepoții” vor ajunge în 4 județe: Cluj, Alba, Mureș, respectiv Sălaj.

 

Tu poți fi Nepot de Crăciun alături cei de la Asociația Magic People. Oricine dorește să se implice, să transmită un gând bun, să ofere un cadou poate dona în contul RO43BTRL06601205I50549XX deschis la Banca Transilvania sau online accesând următorul link http://nepotidecraciun.ro/doneaza/.

 

O altă modalitate de a dona este să cumperi alimente. Un pachet conține 1l ulei, 1kg făină, 1kg zahăr, o pungă de paste, 1 cozonac. Dacă alegi cea din urmă opțiune este recomandat să contactezi organizatorii pe adresa de mail asociațAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pe pagina de facebook sau pe site-ul mai sus menționat la secțiunea contact pentru a ști ce alimente sunt necesare. În pragul sărbătorilor de iarnă simte spiritul magic și surprinde-i pe bunicuți cu o faptă bună, o îmbrățișare și un zâmbet la fel cum în nenumărate rânduri ei au făcut asta pentru tine.

 

Citeste si:

--> Idei de cadouri pentru bunici

--> Cele mai bune telefoane sub 1500 lei

 

Sursa: cluj.com

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.