Crezi ca esti un student model? Inscrie-te in cursa pentru studentul anului

Scris de 

Dragii noștri, dimineața de azi propune o adevărată provocare pentru cei care se consideră studenți model. Cursa pentru Studentul Anului este modalitatea prin care se poate câștiga marele titlu. Scopul acestui proiect este de a promova şi totodată de a le recunoaşte meritele celor mai buni studenţi de la arhitectură, drept, medicină, economie sau jurnalism şi comunicare, acelor tineri care demonstrează că ştiu să răspundă provocărilor propuse atât de reprezentanţi de renume ai universităţilor, cât şi ai celor de pe piaţa muncii. Ultima zi de înscriere este 12 mai.

Proiectul organizaţiei „Voluntari pentru Idei şi Proiecte” a ajuns la cea de-a X-a ediţie şi se adresează celor mai buni studenţi din cinci domenii diferite: Arhitectură, Drept, Medicină, Economie sau Jurnalism şi Comunicare. Participând la „Studentul Anului” aveţi şansa să fiţi jurizaţi de profesionişti în domeniu şi să câştigaţi Trofeul Studentul Anului. Premiul cel mare este în valoare de 1.500 de euro.

 

Completaţi formularul de înscriere şi rezolvaţi, până pe data de 12 mai 2013, tema specifică uneia dintre cele 5 (cinci) categorii. Pentru mai multe informaţii privitoare la competiţie şi la regulamentul concursului, accesaţi site-ul: studentulanului.ro.  

 

Termenul limită de predare a aplicaţiilor este 12 mai 2013. Grăbiți-vă spre marele titlu!

 

Sursa: adevarul.ro

Sursa foto: bettermarksnow.com

 

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.