UPHASH: Cum să fiţi la "subiect", fără să pierdeţi timp pentru a studia mineritul, blockchain-uri şi criptovalute

Scris de 

V-ați gândit vreodată la faptul că, în ultima vreme când se vorbește despre ”minerit” nimeni nu are în vedere, de exemplu, mineritul aurului sau extracția de cărbune? Apropo, extracția de cărbune este o muncă riscantă și dificilă. Cu părere de rău, persoanele care coboară în mine riscându-și viața în fiecare zi, nu ating stelele de pe cer, și nici unul dintre ei nu a devenit încă „milionar de dolari“.

Ce să mai vorbim, chiar și minerii de aur, de fapt, nu primesc un astfel de profit din aurul pe care tot ei îl extrag, majoritatea dividendelor sunt primite de corporațiile globale. Cryptomineritul - este cu totul altceva. Aici, cel care "extrage" criptomoneda, acela și obține toate avantajele. Dar cum o persoană obișnuită ar putea să pășească în lumea-cripto și să înceapă mineritul criptomonedelor?

Platforma avansată de minerit Uphash.io pe site-ul oficial cuprinde trei pași principali, necesari pentru succesul financiar: înregistrarea pe platformă, descărcarea și rularea software-ului și obținerea veniturilor. Dar, poate fi oare totul atât de ușor? Credeam că mineritul este un proces complicat și poate fi gestionat doar de ingineri și specialiști cu experiență.

Munca minerilor constă în selectarea hash-ului corect (Rate Hash - viteza cu care se rezolvă însărcinarea matematică, se măsoară prin parametrul hash pe secundă *H/s*), care se potrivește tuturor tranzacțiilor din rețea și asigură obținerea cheii secrete. Procesul durează mult timp și necesită prezența unor echipamente puternice și a unor mașinării specializate, cum ar fi FPGA și ASIC, care lansează algoritmi hashing dificili, precum SHA-256 și Scrypt.

uphash

Mașinării specializate, algoritmi complicați și generarea hash-urilor. Se pare că o persoană obișnuită nu va fi capabil să înțeleagă nimic și, mai ales, nu va putea nici să câștige. Cu toate acestea discuțiile despre criptomonedă nu se sfârșesc, iar mass-media își încălzește interesul pentru poveștile de succes ale oamenilor obișnuiți. Deci, este posibil ca un novice să stăpânească acest proces complicat? Răspunsul este, bineînțeles! În caz contrar, acest articol nu ar fi fost scris.

Astăzi există companii întregi care creează platforme convenabile, unde pas cu pas îi învață pe novici cum să facă bani pe criptomonede. Nu e nevoie să înțelegeți ce este minerit, blockchain, hash-uri și tranzacții - o interfață simplă și doar instrumente utile și ușor de înțeles care vă vor ajuta să fiți "la subiect", dar să nu petreceți prea mult timp și efort pentru a studia acest subiect vast.

Există o mulțime de astfel de programe și servicii, noi însă am decis să ne oprim la cel mai convenabil, după opinia noastră. Uphash.io folosește puterea procesorului computerului pentru a genera Criptomonede, pe lângă toate acestea dvs. personal puteți varia pentru cât timp veți folosi tehnica. De exemplu, pe timp de noapte atunci când nu utilizați computerul pentru uz personal, puteți utiliza toată puterea lui pentru a „câștiga“ bani, iar ziua - doar jumătate. Când instalați programul, acesta va calcula imediat cât va fi capabil să câștige computerul dvs. și vă va arăta cum să vă creșteți veniturile. Totul pare destul de clar: platforma este concepută în așa fel încât să ajute persoana care știe puțin despre minerit, să se descurce fără dificultate în toate.

Înregistrarea este foarte simplă (spre deosebire de site-urile cripto-bursiere, unde trebuie să vă confirmați identitatea cu copii scanate ale pașaportului și copii ale facturilor de plată etc.). Trebuie doar să introduceți adresa dvs. de e-mail și să creați o parolă, puteți, de asemenea, să vă înregistrați cu G +, Facebook, Instagram sau Twitter. Nu aveți nevoie nici măcar să descărcați un software pe computerul dvs. pentru a face bani, puteți genera criptovalută prin browser. Doar că în felul acesta, puteți câștiga mai puțin și în acel moment vă va fi mai dificil să utilizați internetul. Iată de ce vă recomandăm totuși să descărcați software-ul pe computer, în felul acesta veți putea câștiga mai mulți bani și veți avea acces la toate funcțiile platformei.

Descărcarea este disponibilă după înregistrare. Puteți rula programul de îndată ce este descărcat, pentru testarea computerului dvs. va fi necesar de la 1 până la 3 minute. De îndată ce testul se va termina, programul vă va informa cu aproximație cât de mult puteți câștiga. Acest lucru depinde în totalitate de puterea computerului și a plăcii video. De asemenea, puteți conecta mai multe dispozitive la Uphash concomitent, acest lucru vă va ajuta să generați mai multe criptomonede (să câștigați mai mulți bani).

Ca să vă ocupați cu "mineritul", în ziua de azi nu mai este nevoie să coborâți în mină (deși munca minerilor este de neprețuit!) și să vă riscați viața, iar pentru a câștiga bani - nu trebuie nici măcar să lucrați. Puteți merge la culcare, iar calculatorul dvs. și uphash vor munci pentru dvs.!

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.