Clujul are in plan un Aqua Park de 30 milioane de euro

Scris de 

În cea mai recenta ședința de Consiliul Local , primarul Emil Boc a cerut un vot de principiu pentru demararea studiului de fezabilitate privind construcția a două mari proiecte importante pentru clujeni: bază sportivă și Aqua Park în zona Becaș. Cele două proiecte se vor întinde pe aproximativ 16,5 hectare.

 

Baza sportivă din Cluj va fi construită din bugetul municipalităţii şi va fi dedicată sportului de performanță (fotbal și atletism).

 

Al doilea proiect, aquapark-ul, cu o suprafață de 12,5 hectare, va cuprinde 3 zone:

  • o zonă cu 800 de locuri de parcare desfășurată pe 3 hectare;
  • o zonă cu bazine acoperite;
  • o zonă amenajată în aer liber cu spații pentru copii între 3 și 7 ani și minim 5 tobogane cu o înălțime cuprinsă între 14 și 17 m.

 

Spațiile acoperite vor adăposti zone de înfrumusețare, healthcare, spa, masaj, recreere și tobogane deschise pe toate durata anului. Valoarea estimată a bazei sportive este de 2 milioane de euro, iar a aquapark-ului de 30 milioane de euro.

 

Citeste si:

---> Clasa medie din Romania castiga 2 euro pe ora

---> Angajarile se fac mult mai repede prin retelele sociale

 

Sursa: cluju.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook