Imprimă această pagină

Top 3 oferte de cazare la mare in statiunea Mamaia

Scris de 

Nici bine nu a trecut mini vacanta de 1 mai ca urmeaza cea mai asteptata perioada din anul universitar : vacanta de vara :) Si cum caldura ne sufoca in case, nu ne ramane decat sa migram cu totii la mare.

 

Desi Costinestiul este recunoscuta ca statiunea tinerilor, dupa parerea mea Mamaia este polul distractie de la mare. Plaja Mamaia este si cea mai intinsa avand o latime de 300 metri si o lungime de 8 km. Principalele atractii ale statiunii sunt Satul de Vacanta, Telegondola si Parcul Acvatic Aqua Magic.

 

Statiunea dispune de 60 de unitati de cazare dintre care cele mai bune 3 oferte sunt :


1. Hotel Modern Mamaia
Hotel Modern din Mamaia este un luxos hotel de 4 stele, amplasat la doar 100 m de mare. Camerele au vedere la Marea Neagra cat si la lacul din curte. Dintre beneficiile cu care veti fi rasfatat pe perioada sederii amintim : intenet wireless gratuit, sala fitness, televizor, telefon, frigobar, aer conditionat, seif, feon, halat de baie, papuci.

Oferta : 5 nopti de cazare in camera dubla cu mic dejun inclus la doar 460 ron/persoana, in perioada 28 mai - 17 iunie 2013.


2. Hotel Lido Mamaia
Hotelul Lido din mamaia este un hotel de 3 stele foarte aproape de Lacul Siutghiol si la cativa metri de plaja. Restaurantul de 280 de locuri va asteapta cu bucate alese,  teresa are o capacitate de 100 de persoane, bar de zi, internet wireless, parcare privata, seif.

Oferta : 5 nopti de cazare in camera dubla fara mic dejun la 265 ron/persoana, in perioada 06 mai - 15 iunie 2013.


3. Hotel Tomis Mamaia
Hotelul Tomis este alegerea noastra cand vine vorba de cazare in Mamaia. Asezarea perfecta - 50 de metri de Lacul Mamaia si 100 de metri de plata privata si conditiile excelente de cazare il fac prima noastra optiune.

La Tomis beneficiezi de rasfat total : televizor LCD, aer conditionat, internet wireless, uscator de baie, inchidere centralizata cu cartela, halat de baie, plaja privata de 500 de locuri.

Oferta : 5 nopti in camera dubla cu vedere la lac si mic dejun inclus, 342 ron in perioada 7 mai - 16 iunie 2013.


Alte variante de cazare mamaia pot fi gasite la fata locului la diversi proprietari dar confortul si siguranta unui hotel merita diferenta de 50 - 100 lei pe care o economisesti la un privat. Sper ca ti-ai facut deja planurile pentru vacanta si nu ne ramane decat sa-ti uram distractie placuta!

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro