Business Ladies Club dedică luna mai domnilor organizand Gentlemen In Business

Scris de 

În fiecare an, organizaţia Business Ladies Club dedică luna mai domnilor, organizând unul dintre cele mai importante evenimente de antreprenoriat exclusiv pentru publicul masculin şi anume Gentlemen In Business. Cea de-a treia ediţie va avea loc anul acesta la The Office, Cluj-Napoca, în data de 26 mai. Evenimentul va începe la ora 13, va dura patru ore și se va încheia la ora 17.

 

Tema de anul acesta o reprezintă investiţiile şi noile trenduri în antreprenoriat. Se vor aborda subiecte precum brokeraj, investiţii în titluri de valoare, dar şi alte teme promiţătoare şi de actualitate precum inteligenţa artificială sau moneda virtuală. Fiind un eveniment marca Business Ladies Club, echipa de organizare este formată doar din domnişoare, ceea ce aduce o notă de inedit.

 

Primul speaker anunțat este Andrei Ursachi, antreprenor în serie şi Business Angel, cu o vastă experiență în dezvoltarea afacerilor şi domeniul criptomonedelor. Vom afla cum să investim eficient în acest domeniu și care sunt elementele esențiale pe care ar trebui să le cunoaștem.

 

Monica David, managerul de proiect a celei de-a patra ediţii susţine că: „ Proiectul este cu adevărat o provocare în cadrul organizaţiei Business Ladies Club deoarece trebuie să reuşim să privim abordarea acestuia prin ochii domnilor la care ne dorim să ajungă informaţia. Am ales ca ediţia aceasta să îmbine teme cu o rezonanţă mare şi care aduc elementul de noutate în domeniul antreprenorial, precum moneda virtuală sau inteligenţa artificială. Echilibrăm balanţa discuţiilor abordând şi subiecte clasice precum investiţiile sau tehnologia. Ne dorim ca evenimentul nostru să ofere un kit complet de informaţii gentleman-ului modern, pasionat de antreprenoriat. Experienţa celor trei ediţii anterioare ne-a ajutat să ne perfecţionăm munca şi cu siguranţă ediţia de anul acesta va atinge standardele pe care ni le dorim.”

 

Citeste si:

---> Vrei sa mergi la iCEE.fest 2018 ? Digitalgoal.ro iti ofera un discount de 10%

---> UBB'ul va avea peste 8000 de locuri la buget pentru admiterea din acest an

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.