Echipa de volei masculin a UBB'ului este campioana la volei universitar

Scris de 

Echipa de volei masculin a Universității Babeș-Bolyai a câștigat pentru al doilea an consecutiv, locul I la Campionatul Național Universitar de volei de la Bacău, după ce a învins în finală, într-un meci foarte disputat, echipa Universității „Ovidius” din Constanța.

 

Condusă de conf. univ. dr. Cristian Șanta, echipa UBB a fost formată din studenții Rareș Bălean, Dan Borota, Liviu Râpeanu, Natan Săvan, Claudiu Iov, Cătălin Neag, Paul Șomoi, Alexandru Pintea, Horea Ștefănescu și Radu Stupar. Campionatul Național Universitar, desfășurat în perioada 8-10 iunie 2018, la Bacău, a aliniat la start echipe ale studenților din Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău, Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, Universitatea Politehnica din București, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Ovidius din Constanța, Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea de Vestdin Timișoara și Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport” din București.

 

Vezi și:

---> Medalii si distinctii importante primite de UBB in acest an

---> 10 la BAC? Esti rasplatit cu intrare GRATUITA la UNTOLD si NEVERSEA

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.