UTCN si Google Romania isi unesc fortele prin noul hub „Atelierul Digital pentru Programatori”

Scris de 

Luni, 18 iunie, între orele 10:00 – 12:00, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi Google România deschid noul hub „Atelierul Digital pentru Programatori”. Evenimentul va avea loc pe Calea Dorobanților nr. 71-73, Cluj-Napoca, la sediul UTCN.

 

În cadrul evenimentului va avea loc o discuție cu tema: “Competențe digitale. Noi oportunități pentru studenți și IMM-uri”. În cadrul acestei întâlniri se vom discuta metode de colaborare pentru crearea de oportunități economice pentru studenți și IMM-uri prin creșterea competențelor digitale.

 

Deschiderea Atelierului Digital va avea loc în prezenţa Ministrului Cercetării şi Inovării – Prof.dr.ing. Nicolae Burnete, a Rectorului Universităţii Tehnice – Prof. dr. ing. Vasile Topa , a reprezentanţilor Facultăţii de Automatica şi Calculatoare, precum şi a altor invitaţi de seamă.

 

Google a lansat în România în 2016 Atelierul Digital, parte a programului internațional Grow with Google, prin care și-a propus să dezvolte competențele digitale ale studenților, pentru a-i ajuta să își găsească mai ușor un loc de muncă, precum și ale IMM-urilor, pentru a le ajuta să își crească afacerea cu ajutorul mediului online. La doi ani de la lansarea proiectului, Atelierul Digital va ajunge la un număr de 100,000 de studenți și IMM-uri,instruiți în cadrul programului. Cu această ocazie sunt organizate o serie de întâlniri în orașele în care există hub-uri Google în colaborare cu universitățile partenere: București, Timișoara, Cluj Napoca, Constanța și Iași. Aceste hub-uri sunt spații în care companiile locale primesc consultanță gratuită pentru a-și dezvolta afacerea prin online, iar studenții beneficiază de cursuri în online marketing.

 

Citeste si:

---> 10 la BAC? Esti rasplatit cu intrare GRATUITA la UNTOLD si NEVERSEA

---> Parcul Feroviarilor din Cluj-Napoca va fi reamenajat - s-a anuntat si castigatorul concursului

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.