StudHub UBB - un proiect menit sa ajute bobocii UBB in toamna

Scris de 

Universitatea Babeș-Bolyai lansează un proiect amplu pentru sprijinirea și îndrumarea studenților care își vor începe studiile universitare în toamna acestui an. Finanțat de Banca Mondială, proiectul StudHub UBB are ca scop reușita universitară (iar mai apoi cea profesională) a studenților boboci ai Universității Babeș-Bolyai.


Studenților implicați în proiect le vor fi desemnați tutori care îi vor îndruma și sprijini pe tot parcursul anului, având posibilitatea  de a participa la workshopuri ce au ca scop dezvoltarea competenţelor cheie necesare succesului universitar, precum discursul public, academic writing, managamentul timpului. De asemenea, studenţii din anul I vor beneficia şi de consiliere în carieră și vor putea participa la activități axate pe strategii motivaționale și de management al stresului.

 

Toți studenții participanți vor avea acces la dotările Centrului de Învățare: echipamente IT, acces la internet, spații pentru studiu individual și de grup, precum și la activitățile organizate de acest centru: seri de filme și de board-games, excursii etc. Pentru mai multe informații vă invităm să accesați pagina de Facebook a proiectului (https://www.facebook.com/studhubbbu/?modal=admin_todo_tour).

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.