FSEGA detine o noua acreditare internationala din partea Association of Chartered Certified Accountans (ACCA)

Scris de 

Începând cu anul universitar 2018-2019, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai deține o nouă acreditare internațională din partea Association of Chartered Certified Accountans (ACCA).

 

Prin această acreditare, studenților FSEGA care urmează programul de studii Contabilitate și informatică de gestiune (nivel licență) le va fi facilitată obținerea certificării profesionale ACCA, o parte dintre disciplinele urmate conform planului de învățământ al facultății fiind echivalate cu module de pregătire necesare acestei certificări.

 

ACCA reprezintă una dintre cele mai importante organizații profesionale în domeniul contabilității, la nivel mondial, satisfăcând cele mai ridicate standarde profesionale în domeniu. Certificarea profesională ACCA conferă deținătorilor un avantaj competitiv important pe piața muncii, aceștia fiind recunoscuți la nivel global ca având gândirea strategică, abilitățile tehnice și valorile profesionale necesare pentru a contribui semnificativ la dezvoltarea oricărei organizații pentru care ar lucra sau din care  ar face parte.

 

„Obținerea de către Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a acreditării internaționale ACCA reprezintă o confirmare a valorii și o recunoaștere internațională a studiilor realizate în cadrul facultății noastre”, a declarat Răzvan Mustață, decanul FSEGA.

 

Citeste si:

---> O saptamana de terapie in Tara Maramuresului cu Scoala de vara ”Mos Pupaza”

---> Festivalul de film de la Locarno a selectat un film realizat de un student UBB

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.