Alege inteligent anvelopele de iarna si accesoriile de la AUTO SOFT pentru sezonul rece!

Scris de 

Sezonul rece se apropie cu pași repezi, astfel că este timpul să ne preocupăm de pregătirea mașinii pentru când temperatura va scădea sub 7 grade, iar anvelopele de iarnă vor fi obligatorii prin lege. Iar pentru că siguranța ta este cea mai importantă, alege un set de patru anvelope iarnă care să îmbine perfect nevoile autoturismului tău și să îți ofere siguranță, confort și performanță maximă.

Mulți dintre șoferi nu consideră atât de importantă dotarea mașinii cu anvelope iarnă sau nu știu să aleagă cauciucurile potrivite pentru tipul de mașină pe care îl dețin sau pentru modul lor de a șofa. Diferența dintre anvelopele de iarnă și cele de vară este considerabilă din toate punctele de vedere. Anvelopele de iarnă sunt fabricate dintr-un cauciuc moale ale cărui proprietăți se păstrează la temperaturi scăzute. Acestea garantează aderență și tracțiune extinse în condiții de iarnă când frigul, zăpada și lapovița persistă o perioadă îndelungată.

Investește în siguranță și confort!

Anvelopele de iarnă au profile special concepute pentru a dispersa apa în mod eficient atunci când sunt rulate pe carosabil umed. Profilele anvelopelor de iarnă asigură în același timp aderență pe zăpadă sau noroi. Pe trenul de rulare sunt prezente lamele ale căror utilitate este de a împiedica patinarea roților la contactul cu zăpada sau gheața. Însă, atunci când cauciucurile de iarnă sunt rulate pe carosabil uscat, la o temperatură mai mare manevrabilitatea este diminuată și se accetuează gradul de uzură, iar nivelul de zgomot produs este vizibil mărit.

Anvelopele de iarnă sunt o investiție pentru mașina ta. În sezonul rece ai nevoie de aderența și manevrabilitatea pe care doar anvelopele special create pentru iarnă le au. Într-adevăr, costă mai mult să cumperi seturi de anvelope dedicate fiecărui sezon, însă pentru că seturile își vor face treaba doar jumătate de an fiecare, acestea nu se vor uza ca în cazul în care folosești un singur set întreg anul.

În același timp, trebuie să ai grijă de anvelopele de iarnă ale mașinii tale. Presiunea din pneu în sezonul rece este extrem de importantă pentru că tinde să scadă mereu din cauza frigului. Ai grijă ca presiunea să fie mereu cea recomandată pentru roțile mașinii tale și nu uita de geometria roților și de rotația lor atunci când este necesară. Specialiștii din service-urile AUTO SOFT te pot ajuta cu sfaturi în acest sens.

Asigură-te că ai în portbagaj accesoriile auto necesare!

Pe lângă anvelope de iarnă, în sezonul rece dotările pe care le vei păstra în mașină vor face mereu diferența la drum lung și nu numai. E timpul să te gândești ce accesorii auto sunt cele mai folositoare. La momentul montajului anvelopelor de iarnă noi, un set de saci anvelope pentru anvelopele de vară ce ți-au fost partener de nădejde în sezonul cald vor fi numai bune pentru a le transporta în siguranță acasă, fără să murdărești mașina, în cazul în care nu alegi un hotel de anvelope ca cel de la AUTO SOFT.

lanturi masina auto soft

 

De asemenea, în comparație cu sezonul cald, în sezonul rece presiunea roților scade considerabil, de accea un copresor este cea mai la îndemână soluție pentru a scăpa de această problemă. Compresorul te ajută să ajustezi presiunea roților tale oricând este nevoie. Vremea rece afectează nivelul de presiune din roți pentru că aerul se comprimă atunci când se răcește.

În plus, pentru cei aventurieri și nu numai, un set de lanțuri auto trebuie să facă parte din kitul de iarnă oricărui șofer. Un set de lanțuri ajută mașina să aibă tracțiune mai bună pe porțiunile cu gheață care sunt inevitabile în sezonul rece pentru a proteja anvelopele de iarnă. O soluție de moment pentru drumurile dificile acoperite de noroi pot fi și fașetele antiderapante. Însă, pentru drumurile cu gheață lanțurile auto nu trebuie să-ți lipsească din portbagaj. Lanțurile se montează ușor, însă cel mai important este să nu uiți să le demontezi atunci când revii pe carosabil normal, asfaltat.

Accesoriile auto vin în ajutorul tău pentru a ușura șofatul și pentru a da un plus de performanță mașinii tale atunci când ai cel mai mare nevoie, mai ales în sezonul rece când condițiile meteo sunt dificile. Prin alegerea unor accesorii auto sporești perfomanța mașinii și ai mereu la îndemână în portbagaj soluții atunci când iarna sau drumuri dificile te iau prin surprindere.

Corect echipat cu anvelope de iarnă și accesorii auto potrivite, nu-ți rămâne decât să descoperi frumusețea drumurilor de iarnă și să călătorești în confort și siguranță până în primăvară.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.