Imprimă această pagină

Managementul fluxului de numerar (cash flow)

Scris de 

Scopul afacerii tale? Sa-ti aduca profit!! Corect! Dar fara un bun management al fluxului de numerar ( cash flow ), s-ar putea sa nu ajungi niciodata la profit.

De multe ori se intra in insolventa nu din cauza lipsei profitului, ci din cauza lipsei de numerar. Ca sa eviti aceasta situatie, trebuie sa-ti organizezi foarte bine veniturile si cheltuielile atat pe termen scurt cat si pe termen lung.

Programul de facturare online BrioBill te ajuta sa faci asta pentru afacerea ta! Are implementat modulul Management prin intermediul caruia poti afla si analiza situatia fluxului de numerar din firma ta pentru orice interval de timp. Invata sa-l folosesti in avantajul tau: CUM SA ... creezi un Sablon lunar de estimare buget si sa folosesti functia Estimare buget

In acest fel vei sti cand anume o sa ai bani disponibili sa faci investitii sau rezerve de capital, cand vei fi pe zero sau care-s perioadele in care va trebui sa faci eforturi ca sa nu treci pe minus. Marele avantaj cand cunoasti dinainte toate aceste lucruri, este faptul ca ai posibilitatea sa sa iei masurile necesare din timp, sa-ti planifici activitatea mult mai eficient si sa eviti astfel de dificultati in dezvoltarea afacerii tale.

Odata ce detii controlul asupra cash flow -ului din firma, te poti concentra pe cresterea afacerii tale ceea ce, cu siguranta, o sa-ti aduca profit!

Citeste si: Documente justificative in contabilitate

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro