Imprimă această pagină

Contract, anexa la contract si act aditional la contract, la dispozitia ta in BrioBill exact atunci cand ai nevoie!

Scris de 

Indiferent de domeniul de activitate, diverse tipuri de contracte sunt mereu prezente in activitatea antreprenorilor. Editarea contractelor este un proces care in general consuma foarte mult timp, iar adaugarea de Anexe si Acte aditionale deasemenea, si, mai mult, presupune sa le ai mereu in ordine si la indemana. Programul de facturare online BrioBill rezolva aceste probleme!

Iti pune la dispozitie cateva sabloane predefinite de contracte in care completezi doar datele specifice iar adaugarea de Anexe sau Acte aditonale se face selectand optiunea respectiva dintr-o lista. Foarte important: cu BrioBill ai posibilitatea sa creezi chiar si propriul model de contract!

Programul iti va afisa toate Anexele si Actele aditionale aferente unui anumit Contract exact sub acesta. Totul este clar si in ordine!

Mai mult, fiind un program de facturare online, vei putea accesa oricand si de oriunde Modulul Contracte, chiar si din biroul colaboratorului cu care tocmai ai finalizat negocierile. Completezi online contractul, anexa sau aditionalul si i-l trimiti direct pe e-mail sau il printezi si il semnati chiar atunci. Asta da promptitudine!

Citeste si: Managementul fluxului de numerar (cash flow)

Nu ai cum sa mai pierzi contracte!

Si ca sa fie si mai completa si eficienta toata procedura, emiti si Procesul verbal si Factura proforma sau de avans si… Felicitari si la cat mai multe contracte semnate si facturi incasate!

Cu BrioBill chiar este foarte usor sa faci toate acestea! Vezi cum pe pagina CUM SA...emiti un Contract cu Anexe si Acte aditionale 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro