Biciclete Raiffeisen pentru studenti si in Cluj

Scris de 

Suntem siguri că ai văzut deja prin Cluj o mulțime de biciclete Raiffeisen care mai de care mai galbene și mai primăvăratice. Ei bine, dacă te tentează și pe tine să înlocuiești mașina sau mersul pe jos cu o bicicletă, află că se poate acest lucru fără să investești în achiziționarea ei. Raiffeisen îți dă o mână de ajutor prin intermediul programului StudentObike.

50 de biciclete din programul StudentObike sunt gata pentru închiriere în Complexul Studențesc Hasdeu al Universității Babeș Bolyai din Cluj. Deschis încă de la începutul lunii aprilie, centrul din Cluj este cel de-al patrulea deschis în acest an, dupa cele trei din Bucuresti.

 

Un lucru important de menționat este faptul că bicicletele pot fi închiriate și înapoiate în oricare dintre locatii, iar utilizatorii nu mai sunt nevoiți să lase buletinul în centrele de inchiriere.

 

“StudentObike” este primul proiect de bike-sharing gratuit din Romania destinat centrelor universitare. Proiectul a fost lansat in octombrie 2010, de Raiffeisen Bank și Asociația Green Revolution.

 

 

Sursa foto: orașulcluj.ro

 

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.