Imprimă această pagină

O echipa de studenti FSPAC vor participa la concursul international „Solar Decathlon Africa – 2019”

Scris de 

Studenți ai Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Publicitate, anul II, organizați într-o echipă de comunicare numită Digitality, vor participa la concursul „Solar Decathlon Africa – 2019”, un concurs în cadrul căruia vor participa 20 de echipe internaţionale cu idei originale despre cum vor arăta casele viitorului.

 

Digitality este o echipă structurată sub forma unei agenții de publicitate, având 19 membri care lucrează în  departamente de Client Service, Strategie, Creație, Digital și Media și va gestiona comunicarea echipei româno-marocane, Modularity, înscrise în acest proiect.

 

Modularity este o echipă formată din tineri inovatori care activează în diverse domenii precum: arhitectură, inginerie, construcții, IT și comunicare, scopul fiind acela de a găsi soluții de smart living, integrate într-o casă inteligentă. Momentan, prioritatea Digitality este reprezentată de promovarea echipei Modularity, însă, după terminarea concursului, studenții doresc să se extindă pe piață sub forma unei agenții veritabile.

 

Într-un timp foarte scurt, studenții din echipa Digitality au reușit să atragă parteneri la nivel național, inclusiv în Cluj-Napoca, cum ar fi Humanitas și ClujHub. Cel mai recent eveniment organizat de aceștia este Science Summit, eveniment satelit al TechFest. În cadrul acestuia au avut loc conferițe pe subiecte precum inteligență artificială, realitate virtuală și case inteligente.

 

Citeste si:

---> Artistii clujeni vor reprezenta Romania la „Saptamana Verde 2019”, desfasurata la Berlin

---> UBB organizeaza concursuri care pot inlocui examenul de admitere la facultate

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.