Compania Iulius lanseaza platforma ”Iulius in comunitate”

Scris de 

Compania IULIUS lansează platforma www.iuliusincomunitate.ro. Site-ul reunește acțiunile și evenimentele realizate în ultimii zece ani pentru dezvoltarea comunităților în care sunt prezente proiectele companiei. Totodată, platforma are rolul de canal principal de comunicare al viitoarelor inițiative de responsabilitate socială în domeniile mediu, comunitate și educație.

 

Noua platformă ilustrează misiunea companiei IULIUS de a contribui la consolidarea comunităților puternice. Pe lângă rolul său de dezvoltator de proiecte imobiliare de anvergură, IULIUS se implică activ în organizarea și încurajarea de evenimente, proiecte și acțiuni de responsabilitate socială. 

 

Toate inițiativele companiei, din ultimii zece ani, se regăsesc pe platforma www.iuliusincomunitate.ro, structurate pe trei mari direcții: „Educație”, „Mediu” și „Comunitate”. Cele trei categorii reprezintă domeniile în care IULIUS se implică și au impact în societate, prin proiectele sale inovative.

 

Prima categorie include acțiunile educaționale, care încurajează cunoașterea sub toate formele sale și sprjină tinerele talente, precum: expoziții interactive, proiecte de inventică și robotică, târguri de oferte educaționale, vizite „Școala Altfel”, programe de internship etc.

 

La capitolul „Mediu”, compania IULIUS este implicată în acțiuni de împădurire, ecologizare, campanii de conștientizare etc. Totodată, în toate clădirile de birouri construite în țară, implementează strategii și dotări specifice „proiectelor verzi”, cum ar fi stații de încărcare pentru mașinile electrice, parcare pentru biciclete și amenajare de dușuri pentru cei care vin la birou cu acest mijloc de transport, colectare selectivă a deșeurilor și altele.

 

În secțiunea „Comunitate” sunt incluse manifestările culturale, campaniile sociale și alte evenimente organizate sau găzduite, care constituie oportunități de calitate pentru petrecerea timpului liber.

 

Citeste si:

---> TIFF cauta tineri clujeni pentru a sarbatori impreuna majoratul

---> UBB anunta lansarea programului postuniversitar „Securitatea Sistemelor Informatice”

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.