Un bilet cumparat la festivalul MOX = 10 copaci plantati

Scris de 

Organizatorii festivalului MOX au anunţat că anul acesta vor planta câte 10 arbori pentru fiecare bilet vândut la evenimentul de pe Valea Drăganului. 

„În fiecare vară, pentru 4 zile și 3 nopți, <<acasă>> înseamnă natură și pădure, locul în care ne regăsim, ne relaxăm, experimentăm și ne apropiem mai mult unii de ceilalți. Anul acesta ne-am propus să îi întoarcem naturii favorul și, împreună cu Beard Brothers și cu sprijinul Primăriei Poieni, să plantăm 10 arbori pe Valea Drăganului pentru fiecare bilet vândut la MOX 2019", au transmis organizatorii MOX.

 

Utah Jazz, Silent Strike, Cosmos Tone, Alex Chronic, Zo, Lucu Chen, Dannilov se numără printre primii artişti care în perioada 11 – 14 iulie 2019 vor urca la munte, la MOX 2019. Primele bilete scoase la vânzare (early bird) au un preţ de 95 de lei. În acest tarif va fi inclus şi transportul de la parcare la festival şi înapoi.

 

Citeste si:

---> Irina Rimes si Dite Dinesz vor fi prezente la Conferinta The Woman din acesta primavara

---> UTCN organizeaza concursuri care pot inlocui admiterea la facultate

 

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.