UTCN a obtinut un numar important de premii la EUROINVENT 2019

Scris de 

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) a obținut un număr important de premii în cadrul cele de-a 11-a ediții a Expoziției Europeane a Creativității și Inovării de la Iași (EUROINVENT). Astfel, UTCN a fost premiată cu 6 medalii de aur, 6 medalii de argint, 4 medalii de bronz, 4 diplome de excelență, dar și cu unul dintre cele mai importante premii și anume Cupa diploma “Pro Scientia et Innovatio” EUROINVENT. De asemenea, mai mulți alți participanți  la eveniment au acordat și ei, pentru UTCN, premii constând în diplome sau medalii. 

 

EUROINVENT este un eveniment organizat de Forumul Inventatorilor Români, Asociația pentru Ecologie și Dezvoltare Durabilă, prin Centrul de Informare Europe Direct Iași, Universitatea Tehnică ”Gh. Asachi”, Universitatea ”Al.I.Cuza” din Iași, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr.T.Popa”, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Protecția Mediului și în colaborare cu Universitatea Națională de Arte ”G.Enescu” Iași. Ediția din acest an a avut loc la Palatul Culturii din Iași, în perioada 16-18 mai 2019.

 

Citeste si:

---> Artisti romani, cuceriti scenele Electric Castle din acest an!

---> Departamentul de Inginerie Chimica este partener in proiectul de cercetare CONVERGE din Programul Or…

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.