Primaria Cluj-Napoca va elibera 3.500 de carduri noi de utilizator pentru sistemul de bike sharing

Scris de 

Municipalitatea anunță că, începând cu data de 1 august 2019, se vor elibera prin ghișeele registraturii generale și a primăriilor de cartier un număr de 3.500 de carduri de utilizator al sistemului de bike sharing ClujBike. Conform rapoartelor din aplicația de gestiune de bike sharing, 3.500 de beneficiari nu au utilizat niciodată sistemul de la solicitarea emiterii cardului până în prezent. Astfel, sistemul va fi suplimentat cu 3.500 de carduri pentru cei care vor solicita emiterea unui card de utilizator.

 

De la darea în folosință a sistemului de bike sharing în Cluj-Napoca, acesta a fost folosit pe 2.539.853 de trasee, un traseu reprezentând o deplasare a unei biciclete dintr-un punct din oraș în altul. Pentru obținerea unui card, solicitanții trebuie să prezinte la ghișeu actul de identitate, să semneze un contract cu administratorul sistemului și să dețină o adresă de e-mail validă și un număr de telefon personal care vor fi utilizate în procesele de comunicare dintre beneficar și furnizorul serviciilor de mobilitate alternativă.

Toate detaliile privind localizarea stațiilor de biciclete, condițiile de utilizare și modalitățile de comunicare a sesizărilor pot fi consultate pe www.clujbike.eu, se arată într-un comunicat remis de Primăria municipiului Cluj-Napoca.

 

Citeste si:

---> CTP a amplasat o "Casuta cu carduri si bitele" pentru transportul public la UNTOLD

---> UNTOLD ii va intampina pe festivalieri cu o lume fantastica si plina de spectacol

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.