Inca 2 toalete publice complet automatizate vor fi amplasate in Cluj-Napoca

Scris de 

Două toalete publice complet automatizate și prevăzute cu sistem de spălare care asigură autocurățarea acesteia dupa fiecare utilizare, nefiind necesară prezența de personal auxiliar, vor fi amplasate în Cluj-Napoca, în Parcul Central „Simion Bărnuțiu” și în Parcul Rozelor.

 

Costurile acestora sunt de 50.000 de euro bucata, iar garanția toaletelor este doi ani de la data punerii în funcțiune, perioadă în care furnizorul va asigura funcționarea, întreținerea, igienizarea și consumabilele. De asemenea, toaleta dispune de un sistem automat de taxare cu monede de 50 bani, iar tariful pentru o utilizare este 0,5 lei.

 

Racordarea la rețeaua de utilități – apă, canalizare și energie electrică, impică şi ea costuri de 150.000 de lei, bani care se vor aloca de la bugetul local. Durata lucrărilor este de 6 luni. Două astfel de toalete au fost deja puse în funcţiune, în primăvara acestui an, în Baza Sportivă Gheorgheni și pe Bulevardul 1 Decembrie 1918.

 

Citeste si:

---> Fara incidente majore la UNTOLD + De unde iti poti recupera obiectele pierdute la UNTOLD

---> Robbie Williams le-a oferit fanilor un show live incredibil in cea de-a patra zi de UNTOLD!

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.